INGREDIENTS
Per les mandonguilles: carn de vedella picada, ou, pa ratllat, julivert, alls, llet, sal i pebre.
1 carbassó
1 albergínia
1 ceba
1 pebrot vermell
1 pebrot verd
1 kg. de tomàquets madurs
Oli i sal
PREPARACIÓ
En un bol, poseu-hi la carn, l’ou, el pa ratllat, el julivert, els alls picats, la sal, el pebre i una mica de llet. Barregeu-ho tot, formeu les mandonguilles i fregiu-les, no gaire. Retireu-les en un plat.
Talleu tota la verdura a quadradets petits.
En una paella gran, poseu-hi una mica d’oli i aneu tirant-hi les verdures en aquest ordre: pebrot vermell, pebrot verd, ceba, carbassó, albergínia.
Deixeu que es vagin ofegant (pochando) a foc lent.
Quan estigui tot barrejat i ofegat, afegiu-hi els tomàquets madurs triturats, les mandonguilles i una mica de sucre per treure l’acidesa del tomàquet.
Deixeu coure.
Es pot decorar amb ous durs.
CUINER/A: Loli Olivencia