INGREDIENTS
Macarrons
300 gr. de carn picada (barreja)
200 gr. de gambetes pelades
1/2 ceba
2 dents d’all
1 pebrot verd
2 ous durs
Formatge ratllat
Orenga, pebre, sal i oli
PREPARACIÓ
Bulliu la pasta en una cassola.
Tireu oli en una paella i l’all marcat. Quan l’oli comença a escalfar-se, incorporeu les gambes i, quan estiguin una mica dauradetes, reserveu-les. A la mateixa paella, poseu-hi la carn prèviament assaonada amb orenga, pebre i sal. Quan estigui feta, reserveu-la amb les gambes.
A la mateixa paella, feu el sofregit i afegiu-hi el tomàquet.
Barregeu el sofregit amb les gambes, la carn i la pasta.
Esteneu tot el conjunt a la plata del forn, ratlleu l’ou dur i escampeu-hi el formatge.
Fiqueu-ho tot al forn.
CUINER/A: Cati Zarzas