2ns TASTETS DE CUINA D’ARREU DEL MÓN

Standard

Càlidament, la primavera ha entrat a les cuines de les cases i, dels fogons, n’han sortit guisats, pastissos i postres que han vingut a l’escola en ocasió dels 2ns Tastets de cuina d’arreu del món, activitat inclosa en les 25es. Jornades Culturals del Centre de Formació de Persones Adultes Els Tarongers de Mataró que, enguany, s’han celebrat entre el 24 i el 26 de març.

L’escola ha parat la taula amb les estovalles de paper blanc, amb els plats, gots i coberts a punt i la beguda en fresc. Tot impecable, com calia per a l’ocasió. L’aire s’ha omplert d’aromes diversos, les taules de colors variats i els plats de sabors exquisits.

En el blog podeu trobar més d’un centenar de receptes i veure la fotografia del plat fet. Us convidem a llegir-les i cuinar les que us cridin més l’atenció. Després, podeu deixar-hi els vostres comentaris que seran molt ben rebuts !

Una vegada més hem apostat perquè fos la cuina que parlés les llengües del món i ens fes sentir una mica més a prop, una mica mes junts i una mica més veïns.

One thought on “2ns TASTETS DE CUINA D’ARREU DEL MÓN

  1. PURI

    Maria me gusta la receta de los pestiños. Me gustaria hacerlos algun dia en mi casa porque estan buenos. En la parte de Granada tambien se hacen igual que en tu pueblo. Me despido de ti un beso y que te vayan bien las vacaciones de verano. Ya nos veremos el curso que viene, ¿vale?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà