TORRADES D’ESCALIVADA AMB TONYINA I ANXOVES

Standard

13 IA cuinera

INGREDIENTS

3 pebrots vermells
2 albergínies
3 alls
Oli verge d’oliva
Sal i pebre
Tonyina
Anxoves
Llesques de pa torrat

PREPARACIÓ

Netegeu les verdures passant-les per aigua.
Suqueu bé les verdures amb oli verge d’oliva i coeu-les al forn a 200º durant 60 minuts aproximadament. A mitja cocció, doneu-li la volta.

Un cop cuites, les retirem i les posem en un recipient tapades perquè es refredin.

Ja fredes, les pelem i les tallem a tires i després les amanim amb els alls, l’oli verge d’oliva, la sal i el pebre.

Queden millor si estan fetes del dia anterior.

Formes de menjar-les:
Amb llesques de pa torrat, acompanyades amb tonyina i/o anxoves.

Com a guarnició amb carn o peix.

CUINER/A:  Montserrat Moraleja

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà