CONILL AMB XOCOLATA

Standard

3 CG cuinera

INGREDIENTS

1 conill
2 cebes trinxades
2 grans d’all
1 tomàquet
1 branca de canyella
1 manat d’herbes aromàtiques
Oli d’oliva, sal, pebre negre
30 grams de xocolata negra
1 grapat d’ametlles torrades
1 fetge de conill
2 llesques de pa torrat
Julivert

PREPARACIÓ

Sofregir el conill tallat a trossos petits, prèviament salat i empebrat. Retirar el conill i fregir les llesques de pa, el fetge i els grans d’all. Treure tot i en el mateix oli fer un sofregit de ceba i tomàquet i coure a foc lent. Afegir-hi la branca de canyella i el manat d’herbes aromàtiques. A continuació posar-hi el conill i afegir-hi un got d’aigua.

Mentrestant, fer una picada amb el fetge, la xocolata negra, el julivert, les llesques de pa, els alls i les ametlles. Quan el conill estigui cuit, tirar la picada per sobre, rectificar de sal i pebre i… a menjar!!

Bon profit.

CUINER/A: Margarita Santaló

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà