PÈSOLS OFEGATS

Standard

6 LV cuinera

INGREDIENTS

4 kg de pèsols amb beina o 800 g pelats
3 cebes tendres
2 alls tendres
1 branqueta de menta fresca
Una mica d’aigua
Un raig d’anís
Oli, sal, sucre

PREPARACIÓ

Es pelen les cebes i els alls tendres, es tallen al llarg, no massa gruixut.

Es posa oli a la cassola, amb els pèsols, els alls i les cebes, tot en fred. Es remena amb un cullerot, perquè s’hi barregi tot.

S’afegeix la menta, un polsim de sucre i un altre de sal, l’anís i una mica d’aigua i es posa al foc amb la cassola ben tapada (foc moderat) fins que les cebes siguin cuites.

Convé vigilar la textura dels pèsols per tal de deixar-ho coure, si cal, una mica més.

Rectificar de sal.

CUINER/A: Maria Rosa Bone Labarta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà