TORRIJAS (Torradetes de santa Teresa)

Standard

3 MA cuinera

INGREDIENTS:

1 litre de llet
4 cullerades de sucre
1 copeta d’anís
oli d’oliva suau
2 o 3 ous
sucre i canyella en pols

PREPARACIÓ:

Es remulla el pa en la llet uns cinc minuts, el pa del dia abans. Es posa el foc ( ha de està fort) s’arrebossa en ou i es fregeix, quan estan fredes s’empolvoren amb sucre i canyella en pols i  s’adornen amb unes branquetes de canyella.

CUINER/A: Toñi Gámez

5 thoughts on “TORRIJAS (Torradetes de santa Teresa)

  1. Imma

    Hola Toñi,
    Les torradetes de santa Teresa era un dels meus plats preferits de quan era petita. A casa dels meus avis n’havia menjat força.
    Ara que tinc la receptes provaré de fer-ne.
    Salut!

  2. toñi

    Em va agradar molt participar als tastest.

  3. Aissatou

    Hola Toñi m’agradaria probar el teu plat, un dia en fare per la meva familia.

  4. cati

    Toñi les torrijas me van agradar molt un dia pruvare de ferlas.

  5. Lidia

    Toñi lo siento no he podido venir a provar tu plato de torrijas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà