INGREDIENTS:
1 litre de llet
4 cullerades de sucre
1 copeta d’anís
oli d’oliva suau
2 o 3 ous
sucre i canyella en pols
PREPARACIÓ:
Es remulla el pa en la llet uns cinc minuts, el pa del dia abans. Es posa el foc ( ha de està fort) s’arrebossa en ou i es fregeix, quan estan fredes s’empolvoren amb sucre i canyella en pols i s’adornen amb unes branquetes de canyella.
CUINER/A: Toñi Gámez
Hola Toñi,
Les torradetes de santa Teresa era un dels meus plats preferits de quan era petita. A casa dels meus avis n’havia menjat força.
Ara que tinc la receptes provaré de fer-ne.
Salut!
Em va agradar molt participar als tastest.
Hola Toñi m’agradaria probar el teu plat, un dia en fare per la meva familia.
Toñi les torrijas me van agradar molt un dia pruvare de ferlas.
Toñi lo siento no he podido venir a provar tu plato de torrijas.