TRUITA DE BOLETS

Standard

3 JX cuiner

INGREDIENTS

250 gr. de bolets.
250 gr. de xampinyons.
Alls tendres.
Sal.
2 cullerades d’oli.
Pebrot vermell.
Una dotzena d’ous.

PREPARACIÓ

Netegem els bolets, procurant que no quedin restes de sorra.

Trossegem els bolets i els alls tendres.
Fregim els bolets i els alls tendres trossejats en una paella amb oli i els anem remenant fins que estiguin daurats. Els retirem i reservem per afegir més endavant a la truita juntament amb el pebrot vermell que també haurem fregit.

Trenquem els ous, posem la clara i el rovell en un plat fons i els batem, tirant-hi una mica de sal.
Quan tinguem els ous batuts, afegim els bolets, els alls tendres i el pebrot i ho barregem tot.

Ho tirem tot en una paella amb una mica d’oli, fins que la truita prengui cos d’un costat. La tombarem ajudant-nos amb un plat o una tapadora, perquè quedi feta també de l’altre costat.

CUINER/A:  Juan Luís Cabanillas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà