ALFAJORES DE MAICENA

Standard

12 RO cuinera

INGREDIENTS

200 grams mantega
200 grams de farina
150 grams de sucre
300 grams de maicena
2 sobres de llevat Royal
3 rovells d’ou
1 ratlladura de llimona
Dolç de llet
Coco

PREPARACIÓ

Tamisar la farina, la maicena i el llevat i es reserva en un bol. Batre la mantega, tova no fosa, amb el sucre; i afegir-hi els rovells d’ou. Barrejar bé. Incorporar la ratlladura de llimona i posar de mica en mica els secs tamisats.

Unim tot a sobre d’una taula. Estirar la massa i deixar mig centímetre de gruix. Tallar medallons d’uns 4 cm. de diàmetre.
Col·locar en una safata i cuinar al forn durant 8 o 10 minuts a 180º.

Retirar i deixar refredar i formar els alfajores unint les tapetes amb dolç de llet i després fer-los girar pel coco.

CUINER/A:  Sandra Alonso

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà