KHOBZ (PA ÀRAB)

Standard

8 RO cuiner

INGREDIENTS

1 kg de farina
1 ou
Sal
Llevat
Oli d’oliva

 

PREPARACIÓ

Feu una pila amb la farina i amasseu-la amb l’ou, una mica de llevat i la sal. Pasteu tots els ingredients fins que aconseguiu una massa compacta, que deixareu reposar tapada com a mínim 10 minuts.

Passat aquest temps, amasseu-la una altra vegada aplanant-la i tornant-la a ajuntar i deixeu-la reposar, tapada, 10 minuts més. Preescalfeu el forn a 180º.

Escampeu una mica de farina damunt del marbre; agafeu porcions de massa i aplaneu-les amb un corró, donant-los una forma arrodonida.

Enforneu el pa fins que estiguin daurats i serviu-los.

Convé mantenir el khobz tapat amb un drap, o dins d’un cistellet tapat, perquè no es refredi.

CUINER/A:  Mohamed Chelbot

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà