MATAMBRE FARCIT

Standard

7 RO cuiner

INGREDIENTS

1 Peça de matambre de vedella (pes aprox. 1,200 Kg.)
300 grams d’espinacs
4 o 5 pastanagues
2 pebrots vermells
4 ous durs buits
Sal
Pebre

PREPARACIÓ

Obrir la peça de matambre a sobre d’una taula, salpebrar a gust i a continuació amb els espinacs, els pebrots tallats en tires, la pastanaga tallada  a  rodanxes fines i, ja bullits els ous, es tallen i s’estenen en creu (surten quatre peces per ou).

Una vegada tot a punt, s’ha de començar a coure. S’ha d’embolicar la peça en una malla i no s’ha de desmuntar en cuinar-lo a l’olla exprés durant 30 minuts.

Es treu de l’olla i es deixa refredar amb una mica de pes a sobre així surt l’aigua de la cocció.

Un cop fred, es treu el fil o la malla i es talla a rodanxes  aproximadament d’1 cm. Se serveix fred i es pot acompanyar amb amanida verda o el que et vingui de gust.

CUINER/A:  Alvaro Pérez

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà