INGREDIENTS
1 pollastre
1 quilo de cebes
6 ous
Oli
Massa de Briwat ( Break)
Julivert
Gingebre
Pebre negre
Colorant
Sal
PREPARACIÓ
En una cassola, es posa mig got d’oli, les cebes tallades i el pollastre. S’afegeix el gingebre, el julivert, la pebre i el colorant i es remena tot. Després s’afegeix un got d’aigua i es deixa bullir uns 45 minuts.
Es treu el pollastre i es deixa refredar.
Es baten els sis ous i es tiren a la cassola, es retira del foc quan han quallat els ous.
S’agafen els trossos de pollastre, es treuen els ossos i es barreja amb la resta d’ingredients de la cassola.
Es talla la pasta en porcions, es farceix amb els ingredients de la cassola i es fica al forn fins que estigui daurat.
CUINER/A: Hakima
Hakima, em va agradar molt el teu plat.
Et felicito per que et va sortir molt bo.