CUSCÚS DE VERDURES AMB CARN

Standard

5LLCcuinera

INGREDIENTS

1 pollastre tallat a trossos
1 quilo de sèmola de cuscús
4 pastanagues
2 carbassons
2 cebes
2 naps
1/2 col
4 trossos de carbassa
Una cullerada petita de julivert, sal, pebre, safrà, gingebre, canyella i cilantre
Una mica d’oli
1 litre d’aigua

PREPARACIÓ

Es posa una cassola al foc, amb l’oli, la carn i la ceba ratllada.

S’afegeixen totes les espècies i un litre d’aigua. Es deixa bullir.

Després s’afegeixen les verdures.

Es posa el cuscús a la cuscussera, amb una mica d’oli i sal i es deixa coure tot una mitja hora.

Es serveix en un plat gran. Primer es posa la sèmola de cuscús i a sobre la carn i les verdures.

CUINER/A:  Rahma

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà