PÈSOLS OFEGATS A LA CATALANA

Standard

15 IA cuinera

INGREDIENTS

2 kg. de pèsols
200 gr. de pernil
½ botifarra blanca i ½ negra
Oli i sal i una mica d’aigua
2 fulles de llorer
3 dents d’all
1 ceba gran
1 branqueta de fulles de menta
1 copeta de brandy

PREPARACIÓ

Saltegeu els alls, la ceba i el pernil en una cassola de terrissa.
Quan estigui tot ben barrejat (pochado) barregeu-hi els pèsols, la menta i ½ got d’aigua a foc molt lent perquè coguin.

A continuació tireu-hi el brandy i, per últim, poseu-hi les botifarres.

Deixeu-ho tot durant 5 minuts a foc lent remenant amb cura.

Retireu-ho del foc i deixeu-ho tapat uns minuts.
Llest per servir!

CUINER/A:  Roser  Lladó

2 thoughts on “PÈSOLS OFEGATS A LA CATALANA

  1. Ignacio

    Prefiero que los ajos sean frescos. Me sobra el laurel. En todo caso, al final, una ramita de menta fresca. Tambien veo mas la can salada viada que el jamon. Pero claro, sobre gustos…….

  2. José antonio Pérez

    Tenen que estar de mort, m’agafo la recepta i la fare a casa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà