INGREDIENTS
2 kg. de pèsols
200 gr. de pernil
½ botifarra blanca i ½ negra
Oli i sal i una mica d’aigua
2 fulles de llorer
3 dents d’all
1 ceba gran
1 branqueta de fulles de menta
1 copeta de brandy
PREPARACIÓ
Saltegeu els alls, la ceba i el pernil en una cassola de terrissa.
Quan estigui tot ben barrejat (pochado) barregeu-hi els pèsols, la menta i ½ got d’aigua a foc molt lent perquè coguin.
A continuació tireu-hi el brandy i, per últim, poseu-hi les botifarres.
Deixeu-ho tot durant 5 minuts a foc lent remenant amb cura.
Retireu-ho del foc i deixeu-ho tapat uns minuts.
Llest per servir!
CUINER/A: Roser Lladó
Prefiero que los ajos sean frescos. Me sobra el laurel. En todo caso, al final, una ramita de menta fresca. Tambien veo mas la can salada viada que el jamon. Pero claro, sobre gustos…….
Tenen que estar de mort, m’agafo la recepta i la fare a casa.