MELAOUI

Standard

11 FI CUINERA

INGREDIENTS

2 quilos de farina
½ cullerada sopera de sal
1 culleradeta de sucre
Mantega
Oli de gira-sol
Aigua

PREPARACIÓ

Es fa una massa amb la farina, la sal i el sucre afegint aigua de mica en mica. Quan tenim la massa homogènia, es deixa descansar uns 10 minuts tapada amb un drap.

Després s’estén damunt el marbre de la cuina intentant que la massa quedi el més fina possible. S’unta amb mantega, oli i farina i es va plegant sobre si mateixa vàries vegades.

Es fan boles d’uns 50 grams i es deixen descansar 5 minuts més.

Les boles s’estiren tan fines com es pugui, s’enrotllen en forma d’espiral i s’aixafen. Amb això s’aconsegueix una forma semblant a la d’un cargol aplanat.

Es posen en una paella untada amb molt poc oli.
Es couen pels dos costats i ja es poden servir.

Es poden menjar soles, acompanyant el te o amb mel, mantega, formatge…

CUINER/A: Fatma El Aouny

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà