INGREDIENTS
1 quilo de farina
2 cullerades soperes de vinagre
2 gots d’aiguanaf
½ culleradeta de cafè de llevat de pastisser
1 ou
Sal
1 got d’oli de gira-sol
Maizena (midó de blat de moro)
Ametlles
PREPARACIÓ
Es fa una massa homogènia amb tots els ingredients excepte l’oli i les ametlles.
Es deixa descansar la massa uns 30 minuts.
Es fan boles petites i s’estiren amb un corró tan fines com es pugui.
S’enrotllen la massa en forma d’espiral i es talla a rodanxes amb un ganivet.
Els cargols resultants es tornen a amassar fins aconseguir planxes circulars petites i molt fines.
Es fregeixen, una per una, amb oli de gira-sol. S’escorren, es posa mel i ametlles triturades per sobre i ja es poden servir.
Les ametlles prèviament s’han bullit, pelat, assecat amb un drap de cuina, fregit amb oli i triturat.
CUINER/A: Fatima El Araioua