CUSCÚS DE POLLASTRE

Standard

8 FI CUINER

INGREDIENTS

1 kg de sèmola del cuscús
1/2 pollastre
4 cebes,
250 g de panses
Julivert picat
Sal
Sucre
Safrà i altres espècies
Oli d’oliva
Vinagre

PREPARACIÓ

Primer s’ha de mullar el cuscús amb aigua i sal.
Després s’ha de vaporitzar dues vegades

A part, netegem les cebes i les tallem a trossos llargs. Una vegada fet això, posem la ceba en una paella perquè es vagi coent, hi afegim les panses amb una mica de sucre i espècies i deixem que s’endolceixi.

A banda, tallem el pollastre, l’untem amb aigua amb vinagre o llimona , el posem en un paella amb ceba, julivert, oli, sal, safrà, hi afegim aigua i el deixem fins que es faci.

Per acabar, es posa el cuscús en una safata gran. Es tira el caldo del pollastre per sobre perquè no quedi sec i es posa el pollastre al mig i a sobre de tot la ceba i les panses.

CUINER/A: Abdeslam Sefiani

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà